Om Mig

Jag är 29 år gammal och är bosatt i Karlstad sedan maj 2011 (är ursprungligen från Kristinehamn).
Januari 2011 tog jag min förskollärare Examen vid Karlstads Universitet.
Samma år i Januari började jag min anställning på Montessoriförskolan Vitlöken, där jobbar jag än idag.

Det var igenom jobbet som jag blev introducerad till tecken som stöd, då de skickade iväg mig på en kurs som hete språkstimulerande arbetssätt. I den kursen fick vi lära oss tecken som stöd.
Jag blev så inspirerad och ville ha mer material, så jag började att googla på nätet. En hel del fann jag efter en stunds letande. MEN jag saknade något, en bra hemsida där man i stort sett hittade allt material man letar efter.

Hittade ingen bra sida och beslutade att jag startar en blogg och länkar och delar med mig av det jag hittar, Samt lägger upp det materialet som jag själv skapar.... Säger bara Oj vilket gensvar och vad kul att många använder min sida. Så att min blogg har fått en plats i era hjärtan värmer enormt. Önskar att jag hade mer tid att skapa och ge er mer material dagligen, men jag är ingen superwomen har jag märkt. Även min tid har blivit knaper, men jag gör så gott jag kan.

Vad gör jag annars då när jag inte sitter framför ipaden och skapar material till er?
Jag har en sambo och en son som föddes september 2014 samt en flatcoated retriver vid namn Aramis. Väntar mitt andra barn som kommer i slutet av april 2016. Bor i en 4.a i utkanten av Karlstads centrum, nära till skogen.
Där brukar min familj spendera en hel del ledig tid. Att vandra, plocka svamp och bär. Har tidigare år hållit på med en del teater (revy), samt hästar. Men tyvärr har det fått läggas på hyllan för tillfället.

Mina framtidsplaner är att kunna hjälpa fler barn och vuxna samt pedagoger med tecken stöd genom att gå en bredare utbildning inom detta ämne.


5 kommentarer:

 1. Hej, och vilken fin sida! Måste bara fråga en sak,,,vart har du hittad sången Dinosaurien i grottan? Anledningen att jag frågar är för att det är jag som har skrivit texten till den;) Jättekul att den har spridit dig.Jag skrev den 2004 då jag hade en liten pojke i min förskolegrupp som bad mig hela tiden om att vi skulle sjunga om Dinosaurien och eftersom jag inte kunde någon så skrev jag en egen ;) Så roligt att det har kommit teckenstöd till den också,,, med proffsiga bilder;) Jag är själv inne på tecken men har aldrig kommit mig för att skriva ut texten med tecken,,,har visserligen tecknat till den när vi sjunger den ;) Du kan ju tänka dig vilken positiv överraskning jag fick nu på morgonen när jag såg detta efter att ha följt din länk via fb ! :) Med vänlig hälsning, Maria ( Maja) Larsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Jag fick den in mailade till mig av någon jag inte minns namnet på som ville få den tecken tolkad. Hoppas det är okej att jag tecken tolkade den.
   Med vänlig hälsning, Emma

   Radera
 2. Hej!
  Fantastisk sida du har skapat! Dina "temaords-sidor" är väldigt användbara :)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag bara älskar din sida, blir så inspirerad av alla tecken och vill bara ha mer och mer :) Tänk att tecken kan vara så kul, tycker både vi pedagoger och barnen på min förskola :) Ett stort tack till dig som vill dela med dig av allt de här :) Hälsningar Ronja

  SvaraRadera
 4. Hej
  Vilken hjälp och inspiration du är för många!!
  Eva

  SvaraRadera